Κατάλογος & delivery online

Ο χώρος της μαζικής εστίασης αυξάνεται καθημερινά με ιλιγγιώδη ταχύτητα προς όλες τις κατευθύνσεις. Ειδικότερα το έτοιμο φαγητό, τα μικρο-γεύματα και τα ψητοπωλεία. Μαζί αυξάνεται και διαφοροποιείται το πελατολόγιο, με μεγαλύτερες απαιτήσεις, γρήγορες και άμεσες επιλογές. Το Internet είναι μονόδρομος.
Η ανάρτηση ολόκληρου του μενού της επιχείρησης με εικόνες και ειδικές πληροφορίες προσπερνάει τον απλό κατάλογο του εντύπου, που πολλές φορές κακοτυπωμένο και ακριβό δεν φτάνει στα χέρια του πελάτη, όταν το χρειάζεται. Επίσης οι μαζικοί online κατάλογοι εστίασης, καταχωρούν τις επιχειρήσεις σε μια σειρά την μία κάτω από την άλλη με αποτέλεσμα ο χρήστης να επιλέγει αυτές που είναι πρώτες στην κατηγορία και να αδικείται η επιχείρηση σας.
Αποκτήστε τον πλήρη έλεγχο με την δική σας αυτόνομη προβολή, γνωρίστε επώνυμα τον πελάτη σας και καταχωρήστε τον στο ευρύ πελατολόγιο σας.
Γίνεται επώνυμος στην γειτονιά σας και όχι ανώνυμος σε γενικούς καταλόγους με επιβαρύνσεις και με τους ανταγωνιστές σας να έχουν το συγκριτικό πλεονέκτημα. Στείλτε τις προσφορές σας σε πιστούς καταναλωτές και δεχθείτε την παραγγελία τους online ή τηλεφωνικά, αναρτήστε τις φωτογραφίες των προϊόντων σε πλήρη διάσταση και δώστε στην επιχείρηση σας την φρεσκάδα της καινοτομίας.

_ Οnline Menu με φωτογραφίες των σπεσιαλιτέ και πιάτων
_ Online παραγγελίες
_ Το σύστημα είναι clouding δεν χρειάζεται καμία εγκατάσταση
_ Την παραγγελία την παίρνετε απευθείας και στο email σας
_ Διαχειρίσιμο Μενού χωρίς ειδικές γνώσεις
_ Αλλάζετε όλα τα στοιχεία και τις τιμές μόνοι σας

slider_mass_07
slider_mass_05
slider_mass_04
slider_mass_03
slider_mass_08
slider_mass_06
slider_mass_01
slider_mass_02
slider_rest_013